به گزارش خبرنگار مهر، استاد شهریار پرهیزگار امروز پنجشنبه در حاشیه سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مقام معظم رهبری بر توجه به مفاهیم قرآن و پرورش ۱۰ میلیون حافظ قرآنی تاکید دارند و باید همه اساتید، مردم و جامعه قرآنی در اجرایی شدن این مطلب و توصیه مقام رهبری اهتمام بیشتری داشته باشند تا جامعهای با رنگ و بوی دل انگیز قرآنی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه انس با قرآن انواع متعددی دارد، افزود: یکی از بهترین راههای انس با قرآن حفظ آیات این کتاب آسمانی است و به عنوان حسن از آن یاد میشود و فعالان قرآنی باید به صورت مستمر با قرآن سر و کار داشته باشند.
داور حفظ قرآن سی و هشتمین مسابقات سراسری قرآن کریم رقابتهای این مرحله از مسابقات را سالم ارزیابی کرد و گفت: هرچند برخی برداشتی سطحی از شرکت در مسابقات و تنها با هدف کسب جوایز دارند اما تلاش جوانان باید در راستای رسیدن به مدارج بالا در مبحث قرآن مداوم باشد چرا که این موفقیتها در ادامه راه نورانی این کلام وحی اثر گذار است.
استاد پرهیزگار تصریح کرد: در سالهای بسیار دور نظراتی مبنی بر تعطیلی مسابقات قرآنی از سوی برخی مطرح شد که مقام معظم رهبری به صراحت دستور ادامه این فعالیتها را دادند و فرمودند تحت هر شرایطی باید این مسابقات در سطح داخلی و حتی بین المللی گسترش پیدا کند.
این استاد و داور بین المللی در پاسخ به خبرنگار مهر مبنی بر رمز موفقیت فعالیت قرآنی و الگو پذیری متسابقین در امر قرآن از استاد پرهیزگار، اظهار داشت: هرچند خود را شاگرد مکتب قرآن میدانم اما خدا را سپاسگذاریم که توفیق تشویق مشتاقان قرآنی را داشتهام و در این راستا رمز موفقیت خود را پشتکار و تلاش میدانم به صورتی که در جوانی هفتهای ۴بار در محافل قرآنی حضور پیدا می کردم و معتقدم باید مباحث قرآنی را جدی گرفت.
وی ادامه داد: سعی داشتم در برنامه ریزی زندگی و تحصیلی ام در حفظ قرآن نیز توجه خاصی داشته باشم و این موضوع سبب موفقیت های بیشتر شد همچنین نوار اساتیدی چون عبدالباسط در یادگیری و پیشرفت اثر گذار است.
داور سی و هشتمین مسابقات سراسری قرآن افزود: سطح داوری های امسال و رعایت عدالت این مرحله از مسابقات را مثبت می بینم و حتی معتقدم در سالهای قبل که به شخصه وارد این عرصه شدم نحوه ی داوری های پیشین شایستگی لازم را نداشت و برخی به دلیل تجهیزات و... قربانی قضاوت داوران نیز می شدند.
وی بودخه اختصاص داده به مباحث قرآنی را بسیار اندک توصیف کرد و افزود: کمبود کفایت اعتبارات و عدم تخصیص منابع مالی به مباحث قرآنی در جامعه قابل شهود است و برای رسیدن به ایده عال های ترویج قرآن در جامعه باید بیشتر به این موضوع توجه شود.
استاد پرهیزگار با بیان علاقه بیشتر به آیات آهنگین سوره قمر از نظر چینش کلمات آیات قرآن گفت: همچنین الفاظ به کار برده شده در سوره یس به عنوان عروس قرآن قابل تامل و توجه است و اگر حافظان تلاش کنند با مفاهیم قرآنی آشنای بیشتری داشته باشند هم می توانند زیبا قرائت کنند و هم شایسته به حفظ بپردازند.
این داور بین المللی و حافظ قرآن با تاکید بر استمرار محافل قرآنی توسط مسئولین اظهار داشت: توجه به مفاهیم قرآنی در نحوه یادگیری لحن، نغمات قرآنی به صورت تخصصی حائز اهمیت است و همین موضوع موجب قرار گرفتن نخبگان در قله رقابت ها است.
نظر شما